...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

Програма за отслабване за 13 седмици
My Blog

Какво мога да постигна посредством отслабването? 

Отслабването далеч не представлява процес, отразяващ се само върху физиката ни – той засяга, разбира се, нещо много по-съществено, а именно здравословното ни състояние заедно с начина, по който възприемаме себе си и света около нас.

 

Отслабвайки, ние не само се връщаме към една забравена, покрита с пластове прах представа за себе си чисто визуално, съвсем не  - благодарение на новите методи, с които, 13-седмичната програма за отслабване, меко казано, ни обвързва, става възможно изграждането на нови хранителни навици, чието спазване вече не се асоциира с глад, лошо настроение, здравословни смущения (главоболие, световъртеж, липса на енергичност и т.н.), неефективност и прочее. 

Естествено че за никого не е тайна как загърбването на старите навици и пороци, сякаш пуснали корени в ежедневието ни, бива изключително трудно за изпълнение начинание, често приключващо дори с нулева резултатност или едвам забележима такава.

Дайте гласност на тялото си, вслушайте се в нуждите му

Тялото е една сложна машина, за чието правилно и нормално функциониране отговаряме самите ние. Често, немарливостта, с която се отнасяме към здравето си, накрая може да ни струва твърде скъпо.

Здравето е най-ценното богатство, което притежаваме! Дайте нов шанс на себе си включвайки се в една съвременна, нова, ефективна и най-важното безопасна 13-седмична програма за отслабване!

Програмата е разработена от специалисти, доказали се с професионалността и опита си, с което достигането на така желаното оптимално тегло не само че става възможно, но и се случва по приятен, лек и безвреден за здравето начин!

Кой не би искал да се види в една по-хубава физическа и здравословна форма, която да промени светогледа му? Заповядайте в МЦ „Орто пункт“ в София още днес, където се случва попълването на местата в новата група отслабващи!

Не пропускайте възможността да блеснете с красива и стегната фигура!