...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

13-sedmichna programa za otslabcane
My Blog

За разлика от 90-дневната диета, която реално позволява доста храни за консумация при 13-седмичната програма за отслабване тестените изделия са “табу” – единственият хранителен продукт, който е позволен е ръженият хляб. Абосолютно забранени са алкохолните и газирани напитки, всякакви бонбонени изделия, както и солта.

 

В 13-седмичната програма за отслабване сериозна роля играят кафето и зеленият чай – тези напитки имат силно тонизиращ ефект, подтискат чувството на глад и освен това са признати от общността на диетолозите като идеално средство за отслабване. Разбира се, те не се препоръчват за хора с високо кръвно, но в останалите случаи са идеални за начало на деня, както и за консумация през останалата част от денонощието.

Основно предимство на 13-седмичната програма за отслабване пред 90-дневната диета е, че тя може да бъде прилагана често – все пак да се отделят две седмици вместо три месеца, за да се влезе във форма е далеч по-рационално и лесно за изпълнение. Диетолозите дори препоръчват 13-седмичната програма за отслабване да бъде прилагана три пъти годишно – например през периоди от три месеца. По този начин организмът ще е в състояние периодично да се изчисти от всички излишни съставки и вредни токсини, които са се натрупали в него, а тялото винаги ще е стройно и в перфектна форма.

13-седмичната програма за отслабване е подходяща както за жени, така и за мъже – тя е универсална, укрепва здравето, зарежда с енергия, стимулира работоспособността и позитивното отношение към живота. Загубата на излишното тегло за сравнително кратък период от време ще ви накара да се почувствате страхотно, ще повиши настроението и самочувствието ви. Ще видите как да се решите на подобна стъпка – да започнете програма за отслабване, ще даде благоприятен тласък на живота ви във всяка една насока. Тялото ви ще е здраво и красиво – резултат от усилията ви по спазването на всички правила на една чудесна програма за отслабване!