...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

My Blog

Какви диети сте следвали? Коя/кои от тях можете да определите като успешни и резултатни?

Изпробвайте Гугъл търсачката – напишете „диети и хранителни режими“ и наблюдавайте как всичко сякаш ще гръмне в един момент.

 Няма съмнение, че всеки е спазвал диети поне веднъж в живота си. Трудността, която в повечето случаи се изпречва на пътя ни в процеса по сваляне на онези упорити 5 килограма (или повече) не е толкова в самото изгаряне на подкожните мазнини, а в задържането на постигнатите резултати.

Адаптирането на тялото към новите „правила“, които сме установили, също се счита за достатъчно досадна и, меко казано, неприятна задача за изпълнение. Ето тук също голяма част от хората се провалят. 

Колкото до 90-дневната диета, за нея спокойно може да се каже, че бива една от най-хвалените, препоръчваните и успешни диети, водещи действително до видими резултати.

Да, всичко това несъмнено звучи твърде хубаво, за да е истина, ще си кажете. И може би  ще бъдете прави в известен смисъл.

Какво може да се обърка тук ли?

Времето за адаптация на тялото – макар и разнообразна по отношение на избора си на храна, хората нямат навика да се хранят разделно, отделяйки любимите си продукти едни от други с  цел максимално строго изпълнение на 90-дневната програма за отслабване.

Да не увъртаме – човекът е чревоугодник, той обича да задоволява хранителните си потребности така, както винаги го правил без значение дали понастоящем следва даден режим на хранене. Ето тук 90-дневната диета се проваля, и то необратимо. 

Нещо повече, спазващите диета не харесват идеята да се хранят един ден само и единствено с определена група храни, да не говорим за „водния ден“, през който диетуващите трябва да пият само вода – звучи твърде непосилно, нали?

И всичко това в рамките на 90 дни – е, това несъмнено ще предизвика неприятна реакция у спазващият я или поне е логично да се случи.

Макар и осезаемо по-лека за спазване диета в сравнение с всички останали масови схеми на хранене, 90-дневната диета бива често приемана като прекалено дълъг период на строги ограничения по отношението на начина на хранене.

Търсите решение ли? 

Предлагаме ви няколкоседмична програма за отслабване, продължаваща само в период от 13 седмици, през които ще натрупате основни знания относно принципите на балансирания, здравословен и природосъобразен начин на живот, следването на който ще Ви помогне да се отървете от желаните килограми. 

Предимствата на 13-седмичната програма за коригиране на теглото, разработена от д-р Каменов, е, че участващият не изпитва калориен недостатък, физическо или психическо изтощение и натоварване, което бива иначе често следствие при спазването на много други нездравословни диети. 

Изборът е ваш, ала докато се чудите, не забравяйте, че много други като Вас самите, вече се радват на новото си Аз.