...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

Доктор Каменов - специалист по отслабване
My Blog

Целулит, двойна брадичка, бирено коремче, отпуснати бедра и седалище, „любовни дръжки“ около талията – да, всичко това звучи доста познато, нали?

Крайно време е да изкорените нездравословните си хранителни навици, които така силно ви теглят към дъното. Време е да започнете начисто, не губете повече време, нито се озъртайте наоколо, защото промяната зависи само и единствено от Вас самия!

Проблемите с теглото са тежко бреме, с което, за жалост, голяма част от хората се примиряват вследствие на дългите години безуспешна борба с тях. Пошлите и крайно неподходящи за индивидуалните нужди на диетуващия диети не само че се оказват всичко друго, но не и ефикасни, ала и понякога водят до отключване на редица здравословни смущения. 

Не допускайте това да се случи – не забравяйте, че само чрез коригиране на начина си на живот, който водите, ще можете да влезете в така силно желаната форма без гладуване, стрес и тежки диети!!! 

Защо да изберете 13-седмичната програма за отслабване?

Ясно е, че няма човек, който да не е следвал диети, дори ако това е било за изключително кратък период от време. Нещо повече, ако се допитате до свои близки, приятели и познати дори, навярно повечето от тях спазват и понастоящем определена диета/хранителен режим с цел забележимо или леко коригиране на телесното тегло.

Изборът на диета играе съществена роля за постигането дори на някакви положителни резултати. Имайте предвид, че следването на неподходяща хранителна програма за отслабване не само че няма да ви съдейства в борбата с излишните килограми, но и може да отключи сериозни здравословни проблеми!

Не си правете експерименти със здравето! Преди започването на дадена диета, не пропускайте консултация с медицинско лице, което ще ви насочи към правилната програма за редуциране на теглото, която отговаря на индивидуалните Ви потребности!

Отслабването с екипа на д-р Каменов не представлява тежко бреме, а приятно и леко занимание, което неусетно ще Ви лиши от наднорменото тегло, което Ви е причинявало такива мъки и страдания години наред!

Запишете се в пролетната 13-седмична програма за отслабване, с помощта на която ще най-сетне ще успеете да свалите желаните килограми без за целта да се подлагате на тежки и крайно непосилни и нездравословни диети, лишаващи тялото от есенциални хранителни вещества!!