...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

Диета за 90 дни
My Blog

В случай, че и вие, както още толкова много хора, сте се подлагали многократно на диети, които сте приключвали междувременно поради ниската им ефективност или резултатност, или въобще липса на такава, знайте, че 90-дневната диета ще ви стори досущ като детска игра.

Лека, ефикасна, даваща бързи резултати и такава, която не изтощава и стресира тялото – 90-дневната диета представлява изключително чист, балансиран и природосъобразен начин на хранене, посредством който ще се видите най-накрая в една завидна и повече от страхотна физическа форма и същевременно ще подобрите значително качеството си на живот! 

Здравето е всичко – то е най-ценното ни богатство, чието запазване и подобряване трябва да бъде най-отгоре в листа с приоритети ни. За жалост, повечето хора не се подлагат на различни хранителни режими, програми и диети с цел подобряване на здравословното си състояние и метаболизъм а стартират този процес поради несигурността, която изпитват спрямо външния си живот!

Знаете приказката за гнилата ябълка – изкушаваща, привличаща с наситената си алена осанка, ала гнила отвътре. Не забравяйте, че погрижите ли се за тялото си в посока отвътре-навън, всичко това ще даде едно прекрасно отражение и върху начина, по който възприемате себе си и бивате възприемани!

90-дневна диета: как да си съставите балансирано, вкусно и полезно меню

През „белтъчните“ дни например (дните, през които се консумират храни, богати на протеин) повече от чудесни за целите на диетата продукти са месните деликатеси (пилешко филе, говеждо, заешко, пуешко и други), соеви храни и млечни продукти (сирене, кашкавала, моцарела, пармезан, извара, кисело/прясно мляко, яйца и т.н.) 

Въпреки препоръката за консумация на предимно такива храни, които са особено богати на белтъчини, през протеиновите дни се позволява, разбира се, и приемането на плодове в ограничено количество.

Например, винаги бихте могли да поставите едно чудесно начало на всеки „белтъчен“ ден правейки си плодов фреш от цитрусов плод или защо пък не си хапнете ябълки, круши, банан или нещо друго също толкова вкусно, полезно и освежаващо плодово изкушение. 

Особеното тук е, че не бива да смесвате отделните плодове, така че в случай, че все още се чувствате слаби и изтощени сутрин, действайте смело хапвайки и някой друг приятен и свеж плод.