...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

90-дневна диета
My Blog

Спазването на диета бива само по себе си достатъчно изнервящ и стресиращ психиката процес, а когато стане дума за обмисляне на позволените храни, с които да приготвите обяда и вечерята у дома на следващия ден, ситуацията става още по-напрегната.

Дотук с притесненията! За разлика от всяка една друга диета, която налага почти непосилни ограничения по отношение на начина на хранене и дневния калориен прием, 90-дневната диета протича изключително леко, вкусно и приятно, така че излишните килограми нямат шанс!

Продуктите, които обикновено влизат в менюто на 90-дневната програма за отслабване и коригиране на теглото, са прости, лесни и традиционни за българската трапеза, с което можете да бъдете напълно сигурни, че няма да натоварите излишно семейната хазна.

Ястията, на които се залага в хранителната схема, се приготвят лесно и бързо като за целта е необходимо да разчитате, разбира се, на правилните кулинарни методи за обработка на храната.

Съвет: в случай, че приготвяте храната за цялото семейство, тогава действайте по-хитричко, така да се каже – гответе в по-големи количества, а остатъците от ястията можете просто да приберете в камерата.

Целта на 90-дневната програма не е само да ви помогне да свалите временно излишните килограми, а да изградите нови хранителни навици, които несъмнено ще подобрят качеството ви на живот!

Нещо друго – не се притеснявайте, че вашата диета ще окаже някакво забележимо влияние върху ежедневното меню на семейството ви. Даже напротив – принципът на хранене е толкова лек и приятен, че всеки, който желае би могъл да се възползва от здравословните му ползи, безупречен аромат и вкус!

Естествено, вие бихте могли да си спестите по някой друг „бонус“ при сервирането на вечерята или обяда за семейството си. В това число влизат съвсем заслужено сосовете, както и всички останали „добавки“, целящи подобряване на вкусовите качества на ястията – все пак не забравяйте, че следвате определен хранителен режим!

Колкото по-стриктно следвате този хранителен план, толкова по-бързо ще дойдат и първите положителни резултати!

Всичко това обаче съвсем не означава, че ще се храните изключително безвкусно и еднообразно. Напротив – 90-дневната диета предлага богато изобилие от хранителни изделия, с които бихте могли да се развихрите в кухнята така, както вие умеете!

Като друг бонус можем спокойно да отчетем и изобилието от плодове в менюто на 90-дневната диета – заложете на разнообразието, бъдете смели в избора си на плодове и зеленчуци, за да се освободите от неприятното усещане, че сте на диета!