...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

90-дневна диета
My Blog

В случай, че не сте запознати с принципа на действие на 90-дневната диета, нека да разясня накратко: хранителната схема има една-едничка цел, а именно да лиши тялото ви от бремето, което носи години наред – излишните килограми – и да промени метаболизма, което пряко отношение към задържането на теглото.

За осъществяването на този план обаче са необходими още 90 дни, в които диетуващият трябва да продължи да приема плодове и зеленчуци до обяд. Колкото до следващите хранения, спазващият диетата има известна свобода в избора си на продукти, които обаче трябва да приема балансирано.

Все пак не бива да се забравя основното правилно на разделното хранене като движеща сила в 90-дневната диета, а именно, че не трябва да се смесват белтъчини и въглехидрати. Спазването на всички тези съществени точки води до положителна промяна в метаболизма, което неминуемо ще се отрази и върху теглото ви, разбира се.

Ранното спиране на диетата обаче няма да доведе до подобряване на метаболизма – имайте предвид, че тялото се нужда от време за адаптация към новата среда, която му осигурявате. Веднъж започнали програмата за отслабване, опитайте се да стигнете до края, за да се чувствате чудесно отвътре и отвън!

Издържите ли на тази хранителна схема, продължаваща в рамките на три месеца, диетата ще бъде увенчана с успех! Макар и трудна на пръв поглед, 90-дневната диета бива далеч по-лесна и приятна за спазване от редица други краткосрочни нисковъглехидратни програми, които биват изключително тежки и стресиращи за организма, поради простата причина, че гладуването като опция просто не съществува.

Придържането към диетата ще ви освободи от излишните килограми без да гладувате и лишавате тялото си от любимите си храни. Нещо повече, максималните килограми, които можете да свалите благодарение на 90-дневната диета са 25 – чудесно, нали?

Въпреки че диетата позволява и по някое друго„изкушение“, това не се препоръчва, просто защото резултатите, към които така се стремите ще закъснеят, и то изцяло по ваша вина.

За да промените изцяло качеството си на живот е нужно да отделите време и да проявите постоянство и упорство – направите ли го, успехът ви е в кърпа вързан!