...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

Упражнения за секси дупе и бедра
My Blog

Безспорно, седалището и бедрата биват изключително привлекателни части от женското тяло, което определено е съществена причина за подобряване на състоянието, в което сме ги оставили. Извайването на стегнато тяло (секси бедра, добре оформено дупе, плосък корем и прочее) е мечта на милиони. Ала за да не си остане просто поредното желание е необходимо да направите първата крачка още сега, ставайки от дивана или креслото.

Раздвижете седалището с най-доброто и ефективно упражнение!

  • Клякане 

Старото ни познато клякане! Колкото и досадно и изморяващо да ви се струва (а понякога бива точно такова), кляканията със или без тежести оказва неподозирано благоприятен ефект върху цялата опорно-двигателна система. Започнете по-скромно - не си навивайте на пръста, че до седмица-две ще бъдете едва ли не готови за състезания по културизъм. 

Колкото и да не ви се иска, мускулите не се изграждат след 2-3 посещения във фитнес залата. Имайте предвид, че колкото и време да прекарвате в залата, ако не промените още сега коренно начина си на живот надали ще постигнете резултатите, за които така се борите.

Нещо повече, хранителните навици имат пряко отношение към извайването на перфектните форми, към които всеки от нас се стреми през целия си живот. Сбогувайте се с вредните храни и влезте смело във фитнес залата -  именно там се трупа мускулна маса и самочувствие!

Ако спазвате това елементарно и семпло условие, бъдете сигурни, че първите положителни резултати ще бъдат налице много скоро след стартирането на индивидуалната си хранителна и тренировъчна програма, която сами сте си изготвили!

Клякането е едно от най-високо ефективните въобще упражнения за безпощадно изгаряне на натрупаната с години подкожна мазнинна маса. В зависимост от промяната, която искате да постигнете можете да наблегнете на две разновидности на това упражнение, а именно със или без тежести.

Редовното ползване на тежести специално при клякането води до леко мускулно развитие, което трябва да се има предвид, особено ако просто целите стягане и тонизиране на седалищната част и бедрата.