...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

Как да се храним преди, по време и след празниците?
My Blog

Какво е необходимо на един хранителен режим, за да бъде успешен? Замислете се, кажете вие. 

За да бъде вашият режим успешен е необходимо на първо място той да бъде изграден така, че да не ви липсва абсолютно нищо по отношение не хранителните вещества, да се съобразява с индивидуалните ви потребности и накрая, но съвсем не по значимост здравословната ви хранителна програма трябва да бъде вкусна. Толкова е просто!

Дотук добре, а как да превърнем всичко това в реалност ли? С много усилия, твърд характер и желание. В случай, че и вие, подобно на толкова много люде, изпитвате непрекъснати затруднения в отслабването или задържането на теглото, то вероятността е, че допускате коварни грешки, които не ви позволяват да се видите в идиличната физическа форма според вашите представи!

Избегнете следните грешки в процеса на отслабване:

  • Отивате на купон/парти/събиране гладни

Ето това е един страхотен пример за коварна и изключително масова грешка, която почти всеки, да не кажа всички, които водят сякаш денонощна борба с непостоянното тегло допуска. Само и единствено заради това, че храната е осигурена не означава, че трябва да отивате някъде си с нагласата за ядене. Вие отивате да се забавлявате все пак! Не бъдете такива чревоугодници, нахранете се преди да излезете, а когато пристигнете на мястото, където ви очакват, просто можете да се почерпите с нещо мъничко.

  • Мързелувате до болка

Само защото сте почивка не бива да се чувствате демотивирани и да прекарате целия ден в леглото гледайки някоя хитова поредица с огромна купа пуканки до вас. Починете си добре, ако имате нужда от това, вижте се с приятели, разходете се и се забавлявайте! Ето така би изглеждал перфектният уикенд! Освен това да не забравяме ползите, които можете да извлечете дори от минималната физическа активност.

  • Ядете, просто защото ви е скучно

Това вече е глупаво. Кому е нужно това непрекъснато тъпчене? Ако се чувствате гладни, почерпете се с шепа сурови ядки, сушени плодове, пълнозърнести изделия (сладки и солени), плодове, мед и др., което не само че няма да навреди на режима ви, но и ще задоволи острия ви апетит.