...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

Здравословен начин на живот - съвети
My Blog

Отслабването е тежък, труден и неприятен процес, който обикновено бива асоцииран от хора като теб с непосилни за за организма лишения. Истината е такава, че при следването на неправилни хранителни програми за отслабване, които не са съобразени с индивидуалните предпочитания, няма как този момент да бъде избегнат.

Основни опорни точки

Здравословното хранене представлява начин на живот, в основата на който е наложително да лежат чисти, непреработени и пълноценни храни. За съжаление, хранително-вкусовата промишленост ни залива непрекъснато с нови хранителни изкушения, които не са нищо друго освен изключително вредни за здравето и новия ни режим на хранене.

Рафинираните сладки и солени изделия, високият процент хидрогенирани мазнини, участващи в редица продукти извън месните, безалкохолните напитки, алкохола и прочее не само че водят до стремлаво  покачване на теглото, но и поставят под невероятно сериозен риск здравето ни.

Заболявания като захарен диабет, появата на сърдечно-съдови проблеми, както и наличие на храносмилателни проблеми биват пряко свързани с някои наши вредни навици, които сме си изградили през годините.

Здравословно хранене - първи стъпки

Воденето на здравословен начин на живот изключва консумацията на гореописаните храни, но за да реализираме тази съществена точка е необходимо нещо повече от изолирането на подобни изделия от здравословната ни хранителна програма за отслабване, а именно консултация със специалист, който да ви покаже правилният и далеч по-лек път към стройната фигура!

Нашият екип от специалисти ще ви попадат ръка в това мъчително за вас начинание - доверете ни се, за да можем да ви помогнем да се видите в желаната форма сега, преди да настъпят топлите и изпълнени с позитивизъм месеци!

Какво ви даваме ние?

При записване в нашата 13-седмична програма за отслабване, вие ще можете да се възползвате от професионалния опит на нашия екип от специалисти - ще получите индивидуален режим на хранене, който е изграден въз основа на собствените ви потребности изхождайки от резултатите, извлечени посредством подробното измерване на физическите ви показатели с помощта на уреда "ТАНИТА".


Ok, so here goes the text I want to display...