...или ни звънни за отслабване по телефона 0888 245 062 :)

13-седмична програма за отслабване

Какво мога да постигна посредством отслабването? 

Отслабването далеч не представлява процес, отразяващ се само върху физиката ни – той засяга, разбира се, нещо много по-съществено, а именно здравословното ни състояние заедно с начина, по който възприемаме себе си и света около нас.

Прочети още: Време за пролетна промяна – запишете се в 13-седмичната програма за отслабване за оптимално тегло,...

Грейпфрут, диета

Грейпфрутът е сред най-вкусните и полезни плодове от цитрусовото семейство. Той подобрява преработването на храната от тялото, понижава кръвното налягане и нормализира работата на черния дроб. Много хора избягват да ядат грейпфрут заради горчивия му вкус, като по този начин пренебрегват полезните му свойства. Горчивината на плода се дължи на бялата ципа между кората и месестата част. Хитър трик да се избегне тя е като се разреже грейпфрутът наполовина и вътрешността му се изгребе с лъжичка.

Прочети още: Цитрусова (грейпфрутова) диета

Видове калории

Какво представляват калориите?

За да знаем как да накараме въпросните калории да работят за нас, а не срещу нас, е необходимо най-напред да се научим да ги разбираме - именно те представляват нашата мерна единица за енергия.

Прочети още: Какво са калориите и как да ги разграничаваме?

Отслабнали участници - мозайка

Снимки на участници, отслабнали благодарение на нашата програма. Вие можете да бъдете един от тях. Запишете се още днес, свържете се с нас.

Прочети още: Нова група, нови снимки на отслабнали участници :)

Отслабване с пълнозърнест хляб

Името на тази диета произлиза от названието на прочутия остров в Японския архипелаг. Остров Окинава е знаменит из цял свят със своите дълголетници – това е мястото на цялата планета, на което най-много хора успяват да достигнат преклонната 100-годишна възраст. Местните жители на остров Окинава не само живеят дълго, но и се радват на изключително здраве – статистиката на болести като остеопороза, диабет, рак или инсулт при тях на практика е равна на нула.

Прочети още: Окинавска диета

Диета с пълнозърнест хляб

По правило диетите ни налагат да се ограничаваме в яденето или да се отказваме от определени видове продукти. Обикновено диетите започват бързо да дават резултати, тъй като лишеният от калории организъм започва да топи сам себе си, за да не умре от глад. В крайна сметка, губим тегло. Това обаче не е успех, с който можем да се гордеем поради простата причина, че в момента, в който прекратим диетата килограмите започват да се връщат. Познайте от какво са образувани те? Точно така, от чиста мазнина. Вашият организъм е получил жесток урок: той винаги ще помни, че може да настъпи период, в който да е лишен от жизненоважните калории и за всеки случай ще натрупа излишни мазнини.

Прочети още: Преса-диета